Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Ensiesittely

Toteutan nyt pitkäaikaisen suunnitelmani alkaa kirjoittaa blogia hevosen koulutuksesta.

Olen loputtoman kiinnostunut siitä, miten hevonen saadaan toimimaan halutulla tavalla, ja opettelen tätä jatkuvasti. Kertoilen lisää taustastani bloggaamisen edetessä, nyt alkuun päästäkseni mainitsen olennaisimmat asiat nykytilanteesta: Työskentelen tällä hetkellä 3-vuotiaan tammani kanssa. Tamma on ollut varsin haasteellinen, mutta myös hauska ja innostava tapaus, ja olen oppinut siltä äärimmäisen paljon. Tällä hetkellä olemme edenneet ratsutusvaiheeseen. Kiinnostavaa blogattavaa tulee jatkuvasti, ja sitä on kertynyt runsain mitoin myös aiemman parin vuoden maastatyöskentelyvaiheesta. Luvassa on siis käytännön kokemusta ja vinkkejä siitä, miten päästä kinkkisissä tilanteissa eteenpäin silloinkin, kun epätoivo alkaa vallata mielialaa.

Pitkäaikainen haaveeni on kasata järjestelmällinen ohjepaketti siitä, miten koulutuksessa voi varsasta asti edetä. Tämä blogi olkoon ensiaskel sellaisen luomiseksi. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Jes, kiitos! Mielenkiintoista luettavaa, etenkin kun olen melkolailla samanlaisessa tilanteessa 6-vuotiaani kanssa (tosin te olette jo pidemmällä, mutta meillä onkin vasta vuosi takana ja itse olen niin kokematon, että paljon on myös omasta opettelusta kiinni tämä eteneminen).

    Mielenkiinnolla jään seuraamaan ja inspiroitumaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itse kaipailin hyviä koulutusblogeja kun Klaaran kanssa aloittelin. Parhaat ohjeet olen kuitenkin löytänyt kirjoista ja kantapään kautta. Toivottavasti kertyneistä huomioista on nyt sitten muille iloa!

    VastaaPoista